luni, 10 noiembrie 2008

Petrecere internationala

Hai sa scriu si ceva nou pe aici ca pana acum am postat numai texte mai vechi despre iubire si sentimentalisme. Sunt ele frumoase, nu zic nu, dar totusi vremea lor a apus asa ca, sa revenim in prezent.


Vineri seara, mare nebunie mare, dupa cateva saptamani tensionate in care am pregatit (mai mult altii mai putin eu :D ) o minunatie de proiect, urmeaza o petrecere grandioasa. Proiectul cu pricina fiind european, avem oaspeti de seama de prin Germania, Austria, Olanda... Tinerei ca si noi, in floarea varstei dar destul de maturi la fizic si vicii, cred ca nascuti cu berea si tigarea in mana, dar asta nu conteaza ca doar erau majori si nah...isi permiteau.

Si sa ne vezi pe noi, obositi ca eram de pe la 11 dimineata pe acolo, prin restaurant, cum a trebuit sa ne luam de manuta si sa ne zbantuim pe ringu de dans ca oamenii nu pricepusera ca era de dansat nu de stat la masa. In cele din urma noi, mai cu tupeu ca avem slava Domnului :D , ii lua si pe ei de manuta si ii aruncam pe scena :-> . Atat le-a trebuit si sa-i vezi apoi, elevi, profesori ce dansau pe melodiile noastre (Grasu XXL , Jagga jagga :)) bine ca nu intelegeau versurile).

Si se distrara oamenii de au zis ca nu se asteptau sa se simta atat de bine in Romania. Pai bine mai, credeti ca noi suntem cu degetu' in gura, nu stim sa ne distram? :))

Si daca tot v-a placut, puteti sa mai veniti ( ca unii din voi aratau chiar bine si va cam fugeau ochii dupa romancele noastre ;)) cine stie cunoaste :P )

0 comentarii: