luni, 3 noiembrie 2008

Te iubesc!




"Te iubesc!" inseamna mai mult decat doua cuvinte pe care le spui unei persoane de care te simti atras.

A iubi inseamna a respecta si a avea incredere, sa vezi chipul persoanei iubite in toate persoanele din jurul tau. Sa ii simti prezenta oriunde ai fi si sa te simti protejat si ocrotit pentru ca iubesti si iubirea te apara de orice e rau in lume.




Asa e iubirea...nu trebuie sa o spui pentru ca o simti, nu iti trebuie dovezi pentru ca ai incredere in ea...increderea care te face sa mergi pana la capatul lumii tinandu-l de mana pentru ca stii ca acolo unde este el nu-ti mai trebuie nimic altceva.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Interesant... Felicitari Alina ptr cuvintele tale... Sunt impresionat... imi par foarte... cunoscute!

Anonim spunea...

Asta e aproape o iubire perfecta. De cele mai multe ori tindem sa gresim atunci cand iubim prea mult ptr ca dorim sa aratam de fiecare data cat de mult iubim aceea persoana...pierzand in acest mod aceea incredere pe care o avem , devenim gelosi si incepem sa punem stapanire..Ptr ca pana la urma urmei suntem oameni...

Si in cuplurile care sunt perfecte exista imperfectiuni,dar care sunt mascate,reparate cu timpul datorita rabdari(ceea ce unor oameni le lipseste)

Pana la urma urmei: In dragoste si in razboi e permis orice..

Alina spunea...

Da e o iubire perfecta insa, asa cum ai spus si tu, din dorinta de a arata prea mult s-a trecut in cealalta extrema.

Perfectiune nu exista, doar incredere si comunicare, iar rabdarea....uneori ajuta, alte ori nu.

Bine zis ca in dragoste si in razboi e permis orice insa multi nu inteleg asta si multe lucruri li se par anormale....depinde de mentalitate

Anonim spunea...

Mentalitate? Eu unu nu prea cred.As zice mai bine legi, legi nescrise dupa care ne ghidam atat in razboi cat si in dragoste, ca pana la urma urmei dragostea/iubirea e un razboi.

Legile sunt facute ca sa fie incalcate dar ptr a prevenirea incalcarea lor au aparut pedepsele.

De exemplu: daca in razboi tradezi esti impuscat,decapitat...La fel e si in iubire(tradezi/inseli ramai cu botul pe labe cand tie lumea mai draga)
Deci pana la urma urmei nu totul e permis in razboi/dragoste, in schimb pedeapsa poate sa fie mai usoara daca recunoastem faptele(tradarea/inselatul sau depunem armele).

Trebuie sa avem incredere in noi in primul rand si dupa asta in persoana de langa noi si sa trecem cu vederea amanuntele care fac picanta viata ptr ca pana la urma urmei unde sunt 2 puterea creste si reusesti sa razbati prin intuneric.

Alina spunea...

"Interesant... Felicitari Alina ptr cuvintele tale... Sunt impresionat... imi par foarte... cunoscute!"

Ms... stii tu de unde iti sunt cunoscute ;)

Anonim spunea...

Oameni sunt niste imperfectiuni ale naturi! iar din imperfectiuni nu putem obtine o perfectiune!Putem insa sa visam cu ochii deschisi la aceasta perfectiune uitand astfel de imperfectiunile din jur. Dar, deobicei imperfectiunile se atrag si se pot completa reciproc insa nu vor da nastere la o perfectiune deoarece sunt prea multe imperfectiuni de acoperit..